'Sí, primer ministre' omple de riures el Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Carles Canut i Joan Pera en l'actuació al Teatre-Auditori

Carles Canut i Joan Pera en l'actuació al Teatre-Auditori

La versió catalana de l'adaptació teatral de la cèlebre sèrie de la BBC, 'Sí, primer ministre', ha arribat aquest diumenge a Sant Cugat en un Teatre-Auditori ple al complet. L'actor Joan Pera, en el paper protagonista del primer ministre Jim Hacker, ha fet riure de valent els espectadors amb una sàtira política que posa al descobert la hipocresia de la política.



Fa més de 30 anys que la sèrie de televisió 'Sí, ministre' i la posterior 'Sí, primer ministre' van triomfar a Anglaterra. I en fa tan sols tres que els mateixos autors de la sèrie van crear-ne la versió teatral. Una història que gira entorn a la figura d'un primer ministre innocent i amb poca autoritat que ensenya la corrupció política en clau d'humor. L'actor Joan Pera ha explicat a Cugat.cat que aquest muntatge critica a fons l'alt funcionariat, les persones que estan darrere els polítics i que en realitat tenen gran part del poder.

Joan Pera

En aquesta comèdia el dolent de la funció és l'alt funcionariat, perquè els funcionaris que estan al darrera dels nostres polítics són els que veritablement tenen el poder.


Al Teatre-Auditori el públic santcugatenc ha rigut al llarg de tot el muntatge amb la interpretació dels actors Joan Pera, Carles Canut, Dafnis Balduz, Victòria Pagès, Ferran Rañé i Marta Angelat. L'obra es va estrenar el gener d'aquest any al Teatre Condal de Barcelona i, tot i que la de Sant Cugat havia de ser l'última funció, l'actor Joan Pera no descarta que el muntatge pugui tornar fins i tot a Barcelona.

Joan Pera

Cada dia que passa aquesta història té encara més interès. L'actualitat ens acompanya i el muntatge fa riure molt.


La versió catalana d'aquest muntatge ha fet l'ullet a la situació política que viu tan Catalunya com l'Estat espanyol amb algunes referències al dret a decidir i al ministre Wert, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.