Muchachito ajorna fins al gener el concert a la Sala Hoboken


  • Comparteix:

Muchachito no estarà aquest divendres a Sant Cugat

Muchachito no estarà aquest divendres a Sant Cugat

El concert previst per aquest divendres, a la Sala Hoboken, de Muchachito s'ha ajornat fins al gener per indisposició d'un dels artistes que acompanyen el cantant. Segons publica aquest dimecres la sala a Facebook, les entrades es poden aprofitar per a la nova data, pendent de confirmar, o demanar el retorn dels diners als mateixos llocs de compra dels tiquets.

Muchachito, Jairo Pera, havia d'actuar aquest divendres acompanyat dels seus 'compadres', l'artista Santos de Veracruz i el guitarrista 'El Ratón'. La indisposició de Santos Veracruz ha motivat l'ajornament de l'actuació al gener, en una data pendent de confirmar. Segons ha publicat la Sala Hoboken a la seva pàgina de Facebook, Muchachito també ha ajornat els concerts previstos a Alacant i Mèrida.

Les entrades es poden utilitzar per a la nova data o també es pot sol·licitar el retorn i recuperar la quantitat fins al 31 de desembre. El retorn es pot sol·licitar amb el mateix sistema utilitzat per a la compra.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.