'El Hobbit' continua la seva aventura amb 'La desolación de Smaug'


  • Comparteix:

Els protagonistes es troben cada vegada més a prop del seu objectiu / Fotografia: Cartell oficial

Els protagonistes es troben cada vegada més a prop del seu objectiu / Fotografia: Cartell oficial

La segona entrega de la trilogia d''El Hobbit', titulada 'La desolación de Smaug', és la principal estrena d'aquesta setmana als cinemes de la ciutat. Els Yelmo també presenten el drama històric, doblat al català, '12 anys d'esclavitud', la pel·lícula infantil 'Free Birds' i la biografia cinematogràfica de Diana de Gal·les.

El món de l'escriptor John R.R. Tolkien torna a reviure a la gran pantalla de la mà d''El Hobbit: la desolación de Smaug'. En aquesta ocasió, Bilbo i els seus companys arriben a la terra dels elfs i els boscos dels trolls. El grup s'acosta cada vegada més a la Muntanya Solitària, el final del seu viatge, on el drac Smaug custodia els tresors que tant anhelen. Ian McKellen, Cate Blanchett i Martin Freeman encapçalen el repartiment, al qual s'afegeix Orlando Bloom, que interpreta l'arquer elf Legolas.

D'altra banda Yelmo també estrena '12 anys d'esclavitud', un drama històric protagonitzat per Michael Fassbender, Brad Pitt i Chiwetel Ejiofor que explica la lluita per la llibertat de Solomon Northup, un músic negre i lliure que és segrestat i obligat a ser esclau a mitjans del segle XIX.

L'apunt infantil el posarà la pel·lícula 'Free Birds', on un parell de galls dindi americans descobreixen una màquina del temps i viatjaran al passat, al primer Dia d'Acció de Gràcies de la història, per evitar formar part del menú. Yelmo també aposta per 'Diana', que explica els dos últims anys de vida la princesa Diana de Gal·les, interpretada per Naomi Watts.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.