La Guitza celebra el seu primer any de vida amb l'objectiu de continuar fomentant l'esperit crític


  • Comparteix:

L'Ateney acull l'exposició d'un any de la Guitza.

L'Ateney acull l'exposició d'un any de la Guitza.

La Guitza fa un balanç positiu del primer any d'activitats i es proposa mantenir una actitud crítica en el segon any de vida de l'associació. El Casal Popular ha expressat el desig de continuar el ritme d'actes en l'inici de la celebració dels seus primers dotze mesos de vida.

Una exposició fotogràfica dels actes celebrats al Casal que acull l'Ateneu és el primer dels actes de celebració del primer any de vida de la Guitza. Dues xerrades sobre el món associatiu i la realitat de Sant Cugat ocuparan l'agenda dels dies 26 i 27 de febrer. Una membre de La Guitza, Alba Johé , explica que se senten molt satisfets del primer any de vida del Casal.

Alba Johé

Estem molt satisfets de com ha anat el primer any de La Guitza


L'acte principal de celebració tindrà lloc dissabte a la plaça Pep Ventura, on es construirà un gegant i on se celebrarà una calçotada popular. Els membres del Casal desitgen que la calçotada no s'hagi de cancel·lar com l'any passat per culpa, segons La Guitza, de l'Ajuntament. Alba Joé explica que intentaran mantenir el ritme d'activitats durant el segon any de vida del col·lectiu.

Alba Johé

Esperem que durant aquest nou puguem continuar amb la nostra activitat


La Guitza també ha acollit durant el seu primer any de vida actes d'altres organitzacions santcugatenques que no disposen d'espai de trobada propi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.