'Tot passejant pel Poema de Nadal', una revisió del clàssic nadalenc


  • Comparteix:

Representació de 'Nadal a Casa'

Representació de 'Nadal a Casa'

El grup In-Fusió Teatre recupera 'Nadal a Casa', que es va representar el 2009 sota la direcció d'Esteve Polls, amb una nova adaptació. Sota el títol 'Tot passejant pel Poema de Nadal', aquesta versió es representarà el 22 de desembre al Teatre la Unió i el grup espera comptar amb la presència de Polls.

El 2009, el Teatre la Unió va acollir l'espectacle 'Nadal a Casa', una adaptació de l'obra 'Poema de Nadal' de Josep Maria de Sagarra que es va representar sota la direcció d'Esteve Polls.

Ara, el grup teatral homenatja Polls amb 'Tot Passejant pel Poema de Nadal', una nova adaptació que varia en escenografia i ambientació. De fet, la directora d'In-Fusió Teatre, Teresa Canas, ha explicat que respecte als muntatges anteriors, aquesta nova versió modifica la posada en escena, incorpora nous actors i cantants, i compta amb la participació de la recent formada companyia de Teatre Infantil de Sant Cugat.

Teresa Canas

Tot és renovat, no hi ha cap actor que ho hagués fet els anys anteriors, l'ambientació és diferent, els cantants també ho són i aquest any hi ha la inclusió de la companyia de Teatre Infantil de Sant Cugat.


Tot i incorporar un gran nombre de novetats, l'espectacle es basa en el guió original per mantenir l'essència del clàssic nadalenc.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.