El Festival de la Infància s'impregnarà de la filosofia de Petits Camaleons


Temes relacionats

El festival Petits Camaleons creix en públic i s'arrela a la ciutat ( 7/oct/13)


  • Comparteix:

El festival Petits Camaleons en una edició anterior

El festival Petits Camaleons en una edició anterior

La filosofia del Festival Petits Camaleons es traslladarà al Festival de la Infància amb vuit concerts per a nens i nenes que tindran lloc el 3 de gener a Barcelona. Els artistes Quart Primera, Joan Dausà i Els Catarres, entre d'altres, aproparan la música als més petits durant tota la jornada.

El Festival de la Infància compleix 50 anys i vol celebrar-ho amb música i diversió. Per això, alguns dels grups que van actuar a l'edició d'enguany del festival Petits Camaleons trepitjaran l'escenari de l'esdeveniment amb actuacions adaptades als més petits. Es tracta de concerts de petit format, mitja hora de durada i amb el so adaptat a les oïdes dels infants perquè aquests puguin gaudir de la música i aproximar-se als artistes.

Al Festival de la Infància, que té lloc al recinte de Fira de Barcelona, hi participaran Quart Primera, Joan Dausà i Andreu Rifé, que cantaran peces de la sèrie 'Polseres vermelles'. També hi actuaran Gossos, Els Catarres i Ramon Mirabet, tots amb l'objectiu de transmetre la música entre els més petits. El Festival de la Infància començarà el 27 de desembre i s'allargarà fins al 4 de gener. El preu de l'entrada al saló i als concerts és de 15 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.