La revista 440Clàssica reconeix la trajectòria del Cor Lieder Càmera


Temes relacionats

El cor sabadellenc Lieder Càmera clou el primer Festival de Cambra al Monestir (23/jul/04)


  • Comparteix:

El cor, en una actuació al parc de la Ciutadella de Barcelona / Fotografia: Lieder Càmera

El cor, en una actuació al parc de la Ciutadella de Barcelona / Fotografia: Lieder Càmera

La revista 440Clàssica ha seleccionat el Cor Lieder Càmera, dirigit per la santcugatenca Elisenda Carrasco, com la quarta millor de les agrupacions cantaires catalanes. La publicació ha estrenat una llista amb les 12 corals més destacades, un rànquing en què el Cor Madrigal de Barcelona ocupa la primera posició.

Per primera vegada, la revista publica un llistat amb les corals més destacades i un pòdium dels cors blancs catalans. El Cor Madrigal, el Cor de Cambra del Palau, el Cor del Gran Teatre del Liceu i el Cor Lieder Càmera encapçalen aquesta llista de formacions tradicionals.

Elisenda Carrasco, vinculada al Cor Infantil Sant Cugat (CISC) des de fa 20 anys, és la directora artística de l'agrupació Lieder Càmera des d'aquest mateix curs. També ha treballat durant molts anys amb el Cor Infantil de l'Orfeó Català.

Amb el número de desembre-gener, 440Clàssica ofereix una fotografia del paisatge coral català, en què també es troben inclosos els tres projectes més importants en l'àmbit de les veus blanques: el Cor de l'Escolania de Montserrat, el Cor Amics de la Unió de Granollers i el Cor Vivaldi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.