Pep Àvila transporta els visitants a 15 paisatges a través de fotografies


  • Comparteix:

Una de les imatges que composen la mostra / Font: Pep Àvila

Una de les imatges que composen la mostra / Font: Pep Àvila

Una exposició de 15 fotografies paisatgístiques són el resultat dels moments de reflexió personal de Pep Àvila, que ha inaugurat la mostra 'Paisatges en silenci' aquest dijous a l'espai Dterra. El so que hi ha a la natura sense la presència humana és el tema principal del conjunt.

Una trentena de persones ha assistit a la inauguració de 'Paisatges en silenci'. La boira és un dels elements més importants de l'exposició i proporciona mobilitat al paisatge, segons ha assegurat Pep Àvila. El fotògraf també ha manifestat que les imatges són inèdites i que no les havia exposat abans.

Pep Àvila

Aquestes fotografies s'allunyen de la feina que faig amb la gent i és una mostra formada per paisatges de diferents viatges.


Les fotografies mostren indrets del Pirineu, del sud de França i el Montseny fetes amb un equip reduït i es podran visitar fins el 28 de febrer. L'acte ha comptat amb la presència del regidor de Cultura, Xavier Escura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.