La masia de Can Quitèria, possible ubicació d'un Espai Grau-Garriga


Temes relacionats

França i Catalunya s'uneixen per inaugurar l'última obra de Grau-Garriga (22/jun/12)

Sant Cugat concedirà la medalla d'or de la ciutat a Josep Grau-Garriga (16/gen/12)

Més d'un centenar de persones acomiaden Grau-Garriga al seu poble d'adopció ( 3/set/11)

Mor Josep Grau-Garriga, l'artista santcugatenc més internacional (29/ago/11)


  • Comparteix:

L'Ajuntament promourà la creació d'un Espai Grau-Garriga a la masia de Can Quitèria. El projecte, pendent de concreció, passa per demanar una subvenció de la Diputació per arranjar edificis singulars com aquesta masia, que ara està en desús.

Segons l'alcaldessa, Mercè Conesa, l'any vinent es posaran les bases d'aquest projecte, que vol reconèixer Grau-Garriga, un dels artistes santcugatencs més internacionals. L'objectiu és que Can Quitèria aculli un espai de referència de l'obra del mestre del tapís contemporani.

Mercè Conesa

Can Quitèria podria acollir un espai Grau-Garriga. Seria el lloc per desenvolupar un projecte artístic de referència al voltant d'aquest artista.


L'artista santcugatenc Josep Grau-Garriga ha estat una de les figures més destacades de l'Escola Catalana del Tapís. Grau-Garriga, que també va treballar la pintura, el gravat, el dibuix i l'escultura, va ser l'impulsor de la revitalització de la Casa Aymat i va exportar l'art del tapís a diversos països, com ara els Estats Units, Veneçuela, Mèxic, França i Espanya. Josep Grau-Garriga va morir l'estiu del 2011 a l'edat de 82 anys a França, on residia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.