Los Galindos serà a Sant Cugat per Nadal amb un espectacle familiar


Temes relacionats

Un espai de circ oferirà activitats de Nadal a la plaça del Rei (29/nov/13)


  • Comparteix:

La companyia Los Galindos porta a Sant Cugat un espectacle familiar / Foto: Los Galindos

La companyia Los Galindos porta a Sant Cugat un espectacle familiar / Foto: Los Galindos

La companyia de circ Los Galindos aterrarà a Sant Cugat per Nadal amb un muntatge familiar de petit format. La formació, que aquest dimarts ha rebut el Premi Zirkòlika de circ, interpretarà números de roda 'cyr', llançament de ganivets, trapezi, dansa i pallassos a la plaça d'Octavià. Les funcions seran del 27 de desembre al 4 de gener.

La 'iurta' de Los Galindos, una tenda pròpia dels nòmades de l'Àsia central, s'instal·larà a la plaça d'Octavià per fer somiar grans i petits. Durant les festes nadalenques, la companyia deixa 'Maiurta', el seu muntatge principal, i arriba a la ciutat amb un espectacle fet a mida per a Sant Cugat. Es tracta d'un conjunt de números encadenats que volen transportar el públic en un petit viatge de màgia i fantasia.

L'espectacle comptarà amb els artistes Marcel Escolano, Beth Garrell i Martí Soler. També hi actuaran les filles dels artistes, Bruna i Beth Escolano, de 7 i 10 anys. Es tracta d'un muntatge amb l'essència del circ clàssic que combina els moments còmics amb una estètica acurada per crear una atmosfera poètica.

Los Galindos ha estat reconeguda aquest dimarts amb el guardó al millor espectacle de carpa dels 4ts Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya. Els guardons també han premiat Animal Religion, l'Escola de Circ Rogelio Rivel, Proyecto Otradnoie i Xavier Erra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.