Art Solidari ajuda a la parròquia de les Planes, Creu Roja i afectats per l'Alzheimer


  • Comparteix:

Aquesta és una de les pintures del llibre / Foto: Lluisribas.net

Aquesta és una de les pintures del llibre / Foto: Lluisribas.net

El projecte Art Solidari, engegat fa quatre anys per l'artista Lluís Ribas, ha donat aliments, diners i un seguit de 'kits' útils a mossèn Pere de Les Planes, Creu Roja i l'Associació de Malalts d'Alzheimer. Aquests recursos han sortit de la venda del llibre 'Els colors del Monestir' del pintor santcugatenc.

Gràcies al projecte impulsat per l'artista santcugatenc, mossèn Pere de Les Planes ha rebut 1.500 quilos d'aliments i la Creu Roja ha obtingut un total de 78 kits de neteja, d'alimentació infantil o d'estris per a nadons. El col·lectiu de persones i familiars afectat per l'Alzheimer ha rebut 350 euros.

Lluís Ribas ha explicat a Cugat.cat que iniciatives com aquesta són una manera de retornar allò que la societat et dóna. Un compromís, diu, que hauria d'estar més estès entre la ciutadania.

Lluís Ribas

Això és un compromís personal que hauriem de tenir tots cap als que pitjor ho estan passant. És una manera de tornar a la societat el que aquesta t'ha donat.


El llibres compta amb la col·laboració de Sam Abrams, Lluís Calvo, Rodolfo Häsler i Marta Pessarrodona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.