La 2a Festa de l'Art aplega centenars de persones per una causa solidària


  • Comparteix:

Els assistents han desfilat per Casa Amparito per veure les obres de 200 alumnes d'Entretallers

Els assistents han desfilat per Casa Amparito per veure les obres de 200 alumnes d'Entretallers

El Mercantic s'ha engalanat aquest divendres per acollir la 2a Festa de l'Art, un reclam que ha servit per reunir centenars de persones que s'han endut una peça d'art a casa. Els beneficis de la venda es destinen al banc d'aliments de Càritas. L'acte també ha comptat amb un concurs de dibuix Mercantic que ha repartit artistes per tots els racons del recinte.

Casa Amparito s'ha omplert de peces d'art en la fira 'Queviures d'art. Compra art, que alimenta!' per impulsar la venda d'art amb finalitats solidàries i que es destinaran al banc d'aliments de Càritas.

El responsable d'Entretallers i de la iniciativa, Paco Minuesa, ha destacat que enguany han volgut unir l'art dels alumnes d'Entretallers amb l'espai singular del Mercantic.

Paco Minuesa

Enguany és el primer any que convivim amb el Mercantic. Hem volgut afegir-nos a la festa del Mercantic de nit.


A més, el Mercantic s'ha plasmat en desenes de llenços dels alumnes d'Entretallers i altres participants que s'han apuntat a la 1a edició del concurs de dibuix Mercantic. La jornada també ha comptat amb un concert de Pepe Nada i pica-pica. La Festa de l'Art s'allargarà fins diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.