El matrimoni Parrot i Armisén canta i dibuixa per als més petits


Temes relacionats

Mali Vanili fan esclatar de riure la Casa de Cultura (14/des/13)


  • Comparteix:

'Tots a taula' a la Casa de Cultura

'Tots a taula' a la Casa de Cultura

El cantant Marc Parrot i la dibuixant Eva Armisén han portat a la Casa de Cultura un viatge musical il·lustrat en directe, a través del qual han explicat l'art de menjar. L'espectacle, protagonitzat per sis personatges, ha creat un diàleg entre el públic i els artistes.



El muntatge neix del llibre i disc que el matrimoni barceloní va publicar el novembre de l'any passat. Es tracta d'una barreja de sons i dibuixos en què els més petits han pogut participar directament. Sota el títol 'Tots a taula', l'espectacle familiar està recomanat per a nens i nenes de tres a vuit anys. La il·lustradora Eva Armisén ha explicat que el salt als escenaris d'aquesta obra va sorgir de manera natural.

Eva Armisén

No ho varem decidir, ens va semblar que el que haviem de fer per presentar el llibre era que el Marc cantés i jo dibuixés en directe. Va tenir tant bona resposta que hem seguit fent-ho, i ens agrada veure la resposta dels nens.


El llepafils, l'explorador, la llima, el gourmet, la dolça i els ràpids són els protagonistes d'aquesta aventura gastronòmica, que mostra les diferents maneres d'assaborir la cuina. El cantant Marc Parrot ha destacat que són sis retrats amb què el públic s'identifica.

Marc Parrot

D'aquests retrats que hem fet d'aquests personatges, cada nen fa una associació gairebé involuntaria que el porta a reflexionar sobre quin perfil de menjador té.


La Casa de Cultura ha acollit la funció aquest dissabte en doble sessió. La funció ha finalitzat amb una cançó que no s'inclou al disc, però que ha emocionat grans i petits. Es tracta de 'Tots som supers, tots som grans', composta per Parrot en un encàrrec del Club Super3.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.