Sant Cugat homenatja la gent gran amb un concert ple d'energia


  • Comparteix:

Un espectacle enèrgic i ple de vitalitat ha homenatjat aquest diumenge la gent gran de Sant Cugat. El dinamisme de The Georgia Mass Choir i el Cor Infantil Sant Cugat ha impregnat el Teatre-Auditori i ha arrencat les ovacions del públic, que ha acompanyat les cançons amb aplaudiments en el tradicional concert de Nadal per a aquest col·lectiu.

Lluny de convertir-se en espectadors passius, la gent gran de Sant Cugat s'ha sumat des del principi al concert de Nadal. El Cor Infantil Sant Cugat ha encetat l'acte amb tres nadales adaptades i The Georgia Mass Choir ha agafat el relleu amb un repertori que ha fet moure el públic des de les butaques. El concert ha estat ben rebut per part de la gent gran, que amb esdeveniments com aquest pot demostrar la seva vitalitat, segons alguns dels assistents.

Gent gran

Ens omple d'energia i vitalitat, ens fa feliços. / Ha baixat una mica el pica-pica però ho acceptem. / És un concert carregat d'il·lusió.


L'acte també ha servit per reconèixer la implicació de la gent gran en activitats de Sant Cugat i la tasca d'entitats com els casals d'avis, la Coral Tardor i l'Aula d'Extensió Universitària. Seguir impulsant la participació d'aquest col·lectiu en iniciatives de la ciutat és un dels reptes de l'Ajuntament per als propers mesos, ha subratllat l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Han de seguir participant a la vida social i cultural de la ciutat. Són una part molt important de la població, que té molt a dir i molt a fer.


Com cada any, el concert ha posat punt final amb un pica-pica compartit entre els assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.