Víctor Alexandre reviu el setge de Barcelona amb 'Onze. Nou. Catorze'


Temes relacionats

Víctor Alexandre porta a escena el setge de Barcelona 1714 (16/oct/13)

Alexandre: 'Si l'Onze de Setembre haguéssim estat vençuts, ara no seríem aquí' (15/oct/13)


  • Comparteix:

Portada del llibre / Fotografia: Víctor Alexandre

Portada del llibre / Fotografia: Víctor Alexandre

L'obra teatral 'Onze. Nou. Catorze', escrita pel santcugatenc Víctor Alexandre, ja es pot trobar a les llibreries de la ciutat. La història, que narra el viatge d'un nen a la Barcelona assetjada de 1714, es va representar en format musical al Centre Cultural el Born.

La trama comença al 2080. L'Otger, un avi de 80 anys, explica que quan en tenia 14 va rebre com a regal un misteriós Iphone5 trencat que li va permetre viatjar a la vigília de la caiguda de Barcelona al 1714.

Les diferències entre les generacions del segle XVIII i el segle XXI es posaran de manifest i donaran pas a diverses equivocacions i conflictes entre els personatges, uns problemes que s'agreujaran a causa de l'actitud derrotista que manté el protagonista. Tot i així, enmig d'aquella lluita l'Otger s'enamorarà, es farà adult i aprendrà a viure compromès amb les causes que considera justes. En declaracions a Cugat.cat, l'escriptor Víctor Alexandre ha explicat que el protagonista evoluciona a mesura que avança la trama.

Víctor Alexandre

És un nen que pertany a una família que no és independentista. En el viatge ell fa un procés de creixement personal.


L'obra ja es pot adquirir a les llibreries santcugatenques. La versió musicada d''Onze. Nou. Catorze' es va representar al Centre Cultural el Born tres vegades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.