'Agosto', 'Grandmaster' i 'La ladrona de libros' arriben a la ciutat


  • Comparteix:

Meryl Streep és una de les protagonistes d''Agosto' / Foto: Augustosagecountyfilm.com

Meryl Streep és una de les protagonistes d''Agosto' / Foto: Augustosagecountyfilm.com

'Agosto', 'Grandmaster' i 'La ladrona de libros' són les estrenes de cinema d'aquest divendres. Les sales Yelmo ofereixen les tres propostes mentre que Cinesa projectarà només el film 'Agosto', protagonitzat per Meryl Streep, Julia Roberts i Ewan McGregor.

'Agosto', que es podrà veure a les dues sales, és una història que combina el drama i l'humor per mostrar la història de la família Weston. Basada en l'èxit de Broadway de Tracy Letts, a Catalunya va representar-se al TNC amb Anna Lizarán i Emma Vilarasau. Meryl Streep i Julia Roberts són el rostre americà d'aquest film en què les dones són les principals protagonistes retratant una crisi familiar que reuneix els membres després d'anys de fer cadascú la seva.



Les sales Yelmo ofereixen dues estrenes més. 'La ladrona de libros' s'ambienta a l'Alemanya de la Segona Guerra Mundial i narra com una nena s'evadeix robant llibres per després compartir-los. Una història d'humor negre i cinisme que compta amb l'oscaritzat Geoffrey Rush i Emily Watson com a actors destacats.



L'altra estrena és 'Grandmaster', una producció xinesa que explica la fundació de l'escola de Kunfu Wing Tsun en Hong Kong on, entre molts d'altres, ha tingut com a deixeble Bruce Lee.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.