El circ de Los Galindos deixa bocabadats grans i petits


  • Comparteix:

El circ en estat pur de Los Galindos ha deixat amb la boca oberta grans i petits aquest divendres a la plaça del Rei. Números de roda 'cyr', acrobàcies i dansa han transportat els espectadors en un viatge fantàstic de petit format que es representarà fins dissabte de la setmana vinent.

Los Galindos han aterrat a Sant Cugat amb un espectacle familiar que no ha necessitat presentació. Per la pista hi han passat acròbates, llançadors de ganivets, trapezistes i ballarines que han creat una atmosfera màgica al llarg de gairebé una hora d'espectacle. Un dels membres de Los Galindos, Marcel Escolano, ha explicat que han escollit Sant Cugat perquè és una vila receptiva amb el circ.

Marcel Escolano

Ens vam posar en contacte amb l'Ajuntament i el Teatre-Auditori. Va fluir molt el contacte.


La representació ha comptat amb l'actuació de l'artista Martí Soler de la companyia Daraomai i també de la Berta i la Bruna Escolano, les filles de 7 i 10 anys de dos membres de Los Galindos. Alguns espectadors han explicat que han assistit al muntatge atrets per les acrobàcies, l'humor i l'originalitat de la companyia.

Públic

Vinc a passar-ho el millor possible. / Hem vingut a veure l'espectacle, que ja coneixíem. / M'agraden els acròbates.


Los Galindos ofereix cada tarda dues sessions de la funció excepte el dia d'Any Nou i fins dissabte de la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.