La manca de finançament impedeix que el Campus Rock sigui a Sant Cugat el 2014


Temes relacionats

El Campus Rock se suspèn per falta de finançament (25/oct/12)


  • Comparteix:

Imatge de la edició del Campus Rock 2011 a la ciutat. / Foto: LocalPress

Imatge de la edició del Campus Rock 2011 a la ciutat. / Foto: LocalPress

Campus Rock no se celebrarà l'any vinent a Sant Cugat per manca de finançament per part de l'Ajuntament. Un dels directors de la iniciativa Toni Xuclà ha assegurat a Cugat.cat que el projecte es troba en pausa a la ciutat mentre el consistori no pugui donar suport econòmic per impulsar l'esdeveniment.

Campus Rock es va celebrar per última vegada el 2012 a Sant Cugat. L'edició prevista per a enguany, que seria la 7a, es va anul·lar també per manca de suport econòmic. El músic, productor i organitzador de la iniciativa Toni Xuclà ha assegurat que l'Ajuntament busca noves fórmules per impulsar aquest projecte i perquè els propers anys torni a funcionar.

Toni Xuclà

Ens consta que no és per manca de voluntat per part de l'Ajuntament sinó per manca de finançament. No diria que el tancament del Campus és definitiu ja que la vountat hi és.


Campus Rock és una escola de música itinerant especialitzada en el rock i el pop. L'esdeveniment compta amb docents de prestigi reconeguts en el món de la música. La iniciativa no ha tingut mai una ubicació específica ja que els seminaris que la formen es duen a terme en diversos municipis de Catalunya i les illes Balears. La propera edició d'aquest campus tindrà lloc el gener de l'any vinent a Manacor.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.