El Cicle de Cinema Clàssic porta 'El Padrí' i 'El jove Frankenstein' a Sant Cugat


  • Comparteix:

El cinema clàssic torna a la gran pantalla

El cinema clàssic torna a la gran pantalla

El Cicle de Cinema Clàssic torna al febrer a les sales Cinesa. 'The Godfather' ('El padrí'), 'Young Frankenstein' ('El jovenet Frankenstein') i 'Singin' in the rain' ('Cantant sota la pluja') són tres de les cinc pel·lícules que es projectaran en versió original subtitulada.

El coordinador del cicle de cinema, Àngel Comas, ha destacat que la voluntat és oferir una programació variada.

Àngel Comas

Hem tractat que sigui variat. El cinema clàssic permet veure en gran pantalla i amb so estereofònic una cosa que veiem a casa.


La primera pel·lícula del cicle és 'Young Frankenstein', de Mel Brooks, que es projectarà el 24 de febrer. Aquesta comèdia explica com el nét de Frankenstein no vol tenir res a veure amb el seu difunt avi i com ha de marxar a Transsilvània.

El 23 de febrer serà el torn per a 'Singin' in the rain', un dels clàssics del cinema musical. El film està protagonitzat per Gene Kelly, Debbie Reynolds i Donald O'Connor

'The Godfather', de Francis Ford Coppola, té una cita amb Sant Cugat el 28 d'abril. Inspirada en el llibre homònim de Mario Puzo, va ser la primera d'una trilogia completada per 'El Padrí II' i 'El Padrí III', on es fa un retrat de la màfia als Estats Units.

'M' ('M, un assassí entre nosaltres'), de Fritz Lang, arribarà el 26 de maig a la gran pantalla. El film relata la cerca d'un assassí de criatures a Alemanya.

L'últim film del cicle serà 'Le procés' ('El procés'), d'Orson Welles, el 30 de juny. Es tracta d'una adaptació de la novel·la de Franz Kafka.

Les entrades costaran 4,30 euros a taquilla i quatre si es compren per Internet. Les projeccions sempre cauen en dilluns i comencen a les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.