La realitat del barri del Raval arriba aquesta nit al Teatre-auditori de la mà de Marc Martínez


  • Comparteix:

A les 7 de la tarda es fa una xerrada oberta als instituts.

A les 7 de la tarda es fa una xerrada oberta als instituts.

Aquesta nit arriba al Teatre-auditori l'obra de teatre Super-Rawal. Dirigida per l'actor català Marc Martínez, retrata la realitat del barri barceloní del Raval. Nou actors i actrius de diferents nacionalitats mostren la fusió de cultures que es viu actualment en un dels barris més antics de la ciutat comtal.

Super-Rawal és una adaptació de l'obra 'Suburbia' del nord-americà Eric Bogosian, una mostra de la fusió de cultures que caracteritza les grans urbs contemporànies.

Super-Rawal retrata aquesta realitat multirracial del xino barceloní. Situada en la plaça Padró, en la confluència dels carrers Carme i Hospital, l'obra descriu el dia a dia de cinc joves que passen la vida bevent cerveses al carrer sense fer res. Un supermercat paquistanès, el súper 'Rawal', situat a la cantonada és l'excusa amb què compta el director per introduir la fusió cultural. Una obra, en definitiva, de gran originalitat que es desmarca dels circuits teatrals convencionals. Marc Martínez.

Marc Martínez

Amb aquesta obra hem tingut interès a connectar amb la societat que viu al marge del teatre.


La companyia, formada per 9 actors i actrius de diferents nacionalitats, ha pujat l'obra a diferents escenaris de tot l'estat. El públic de Santander, Bilbao, Madrid, Eivissa, Donostia o Tàrrega ja ha pogut disfrutar d'un Super-Rawal que, en cap cas, deixa indiferent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.