Versos de Martí i Pol il·lustraran el 'Bosc Literari' de la Serreta


  • Comparteix:

Edició anterior del 'Bosc Literari' / Foto: Localpres

Edició anterior del 'Bosc Literari' / Foto: Localpres

La 10a edició del 'Bosc Literari' de la Serreta omplirà el seu itinerari de poemes de Miquel Martí i Pol el diumenge 26 de gener. D'aquesta manera, l'Associació de Veïns de la Serreta Bosc d'en Saladrigues vol sumar-se als actes d'homenatge que durant el 2013 s'han fet al poeta als 10 anys de la seva mort.

El barri torna a celebrar la seva cita amb les lletres i la natura i aquesta vegada ho farà amb els versos del poeta osonenc. Els 14 plafons que dibuixen el recorregut del 'Bosc Literari' reproduiran fragments del llibre 'Bon profit!', publicat l'any 1988. Els versos aniran acompanyats de dibuixos fets pels alumnes de l'escola Avenç.

En aquesta edició el recorregut ja comptarà amb la senyalització pròpia del Parc Natural de Collserola. El president de l'entitat veïnal, Carles Castro, ha explicat a Cugat.cat que les indicacions assenyalaran els diferents punts d'entrada i sortida del 'Bosc Literari'. Castro celebra aquest fet i espera que ajudi a donar conèixer la zona.

Carles Castro

Tindrem els indicadors del 'Bosc Literari' en el context de Collserola. Estaran marcats els diferents itineraris del Bosc.


La presentació de l'edició d'enguany anirà a càrrec del regidor de Cultura, Xavier Escura, a partir de les dotze del migdia del diumenge 26 de gener. Aquest acte comptarà amb representacions dels escrits de Martí i Pol a càrrec de veïns del barri. Això donarà pas a la tradicional passejada pel bosc. Al final del recorregut els participants podran gaudir d'un vermut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.