Jordi Cadena, Ramon Madaula i Sergi Subirà sabran avui si guanyen un Gaudí


  • Comparteix:

Isona Passola en la lectura de les nominacions als Premis Gaudí 2014 / Foto: Acadèmia de Cinema Català

Isona Passola en la lectura de les nominacions als Premis Gaudí 2014 / Foto: Acadèmia de Cinema Català

Els guanyadors dels Premis Gaudí es donaran a conèixer aquest vespre durant una gala que tindrà lloc al Barcelona Teatre Musical (BTM). Entre els nominats hi figuren els santcugatencs Jordi Cadena i Ramon Madaula pel seu treball a la pel·lícula 'La por', i Sergi Subirà per les pel·lícules 'El Cuerpo' i 'Los Últimos Días'.

El director santcugatenc Jordi Cadena opta al Premi Gaudí a les categories de millor direcció i millor guió per la pel·lícula 'La por'. El valldoreixenc Ramon Madaula està nominat per la seva aparició en aquest treball i opta al guardó com a millor actor secundari.

De la seva banda, el santcugatenc Sergi Subirà opta al Gaudí als millors efectes especials per l'actuació de l'empresa que ell coordina, In Extremis Film, a les pel·lícules 'El Cuerpo' i 'Los Últimos Días'. En una entrevista al magazín 'Sant Cugat a fons-Matins en Xarxa', Subirà ha explicat que confien en obtenir un guardó gràcies al fet que tenen un 50% de possibilitats.

Sergi Subirà

Nosaltres ho veiem força bé. De quatre pel·lícules nominades, dues són nostres.


La gala de lliurament començarà a tres quarts i cinc de deu del vespre. Aquesta vegada no serà retransmesa en directe per TV3, ja que hi ha convocada una vaga dels treballadors, sinó que s'emetrà per 19 canals de televisió locals mitjançant el senyal distribuït per la Xarxa Audiovisual Local (XAL). Entre aquests canals hi ha Barcelona Televisió, Vallès Visió, TV Girona i Canal Terrassa.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.