Els santcugatencs Santiago Zannou i Sergi Subirà opten avui a un Goya


Temes relacionats

Zannou, de nou nominat als Goya ( 7/gen/14)


  • Comparteix:

Presentació d''Alacrán enamorado' amb Santiago Zannou al centre / Foto: Cineuropa.org

Presentació d''Alacrán enamorado' amb Santiago Zannou al centre / Foto: Cineuropa.org

Els santcugatencs Santiago Zannou i Sergi Subirà sabran aquest diumenge si s'emporten els Premi Goya al millor guió adaptat per 'Alacrán enamorado' i als millors efectes especials per 'Los últimos días'. Els guanyadors del certamen es faran públics aquesta nit durant una gala. La pel·lícula dirigida per Zannou també opta al guardó per a la millor direcció artística.



'Alacrán enamorado', basada en la novel·la homònima escrita pel mateix Carlos Bardem, narra la història d'amor d'un jove neonazi i una mulata. El film està protagonitzat per Álex González, Judith Diakhate, Carlos i Javier Bardem. Zannou comparteix nominació amb Carlos Bardem pel guió del film.

Sergi Subirà opta al guardó als millors efectes especials amb la companyia In Extremis Film, de la qual forma part, per la pel·lícula 'Los últimos días', que també ha estat nominada en la categoria de millor direcció de producció. En una entrevista al magazín 'Sant Cugat a fons - Matins en Xarxa', Subirà ha explicat que el valor afegit que ofereix l'empresa és que aplega actors especialistes i efectes especials.

Sergi Subirà

El que fem és combinar actors especialistes i efectes especials. En coordinar aquests dos elements obtenim un valor afegit.


Santiago Zannou ja va guanyar un Goya en la categoria de millor director revelació per la pel·lícula 'El truco del manco'. Subirà es va endur el Premi Gaudí als millors efectes especials per 'Los últimos días'.

La gala dels Premis Goya tindrà lloc a l'hotel Auditórium de Madrid amb la presentació de Manel Fuentes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.