'La força' vol traslladar l'experiència de les persones amb discapacitat de Femarec


Temes relacionats

El muntatge 'Okupes' de Femarec s'emporta els aplaudiments i les rialles del Teatre-Auditori ( 1/mai/11)


  • Comparteix:

El 'Parlem de...' ha analitzat aquest dimecres l'obra 'La força', del grup de teatre social Femarec

El 'Parlem de...' ha analitzat aquest dimecres l'obra 'La força', del grup de teatre social Femarec

La força interna de les persones, malgrat les seves discapacitats, és l'argument de l'obra de teatre que presenta el grup de teatre social Femarec aquest diumenge al Teatre-Auditori. L'espectacle, que s'ha analitzat aquest dimecres en l'espai 'Parlem... de', trenca amb la quarta paret del món teatral perquè els actors transmetin les seves experiències al públic.

La directora de Femarec, la santcugatenca Glòria Rognoni, ha expressat al magazín 'Sant Cugat a fons - Matins en Xarxa' que la força interior surt en els moments de dificultats personals, i que aquestes èpoques permeten veure el món des d'un punt de vista 'excepcional i màgic'.

Glòria Rognoni

La força interior és una força infusa que t'arriba quan estàs passant per uns moments difícils. Si ho saps aprofitar, agafes l'excel·lència de la vida en alguns moments i altres vegades estàs al fons del fons. Aquest contrast fa que no estiguis mai neutre.


Les històries dels 11 actors i actrius del grup social Femarec pujaran a l'escenari del Teatre-Auditori per fer el públic partícip de les seves experiències personals a partir de la força interna que els mou a fer coses i tirar endavant. La cita serà diumenge a les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.