'En positiu' mostra el treball de la santcugatenca Núria Benet a Rubí


  • Comparteix:

Núria Benet amb algunes de les seves obres / Foto: Núria Benet

Núria Benet amb algunes de les seves obres / Foto: Núria Benet

L'artista santcugatenca exposa fins el 19 de gener la mostra 'En positiu' a l'Espai Expositiu Municipal de l'Antiga Estació de Rubí. Es tracta d'una col·lecció de 16 obres on toca dos dels elements més presents en el seu treball, les meduses i la lluna.

És la segona vegada que l'artista santcugatenca exposa a la ciutat veïna després de 'La lluna i el mar'. En aquesta ocasió, Benet continua investigant en noves textures i tècniques per donar lloc a formes originals. Benet continua buscant la inspiració en els elements relatius a la lluna i el mar. En una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5FM), l'artista ha explicat que aquests temes li donen l'oportunitat d'evolucionar.

Núria Benet

La lluna és un element que sempre m'ha agradat i m'ha inspirat. I les meduses, com la lluna, em donen molt de joc.


La mostra es pot visitar fins el 19 de gener a l'Antiga Estació de Rubí de dilluns a divendres de deu del matí a dos quarts de dues del migdia i de tres quarts de cinc de la tarda a un quart de nou del vespre. Els dissabtes l'espai obre els matins de deu a dos quarts de dues.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.