El 1r Campionat d'Scrabble en Català del Vallès tindrà lloc a Sant Cugat


  • Comparteix:

Sant Cugat acollirà el 1r Campionat d'Scrabble en Català del Vallès, que tindrà lloc aquest dissabte a la Casa de Cultura. El campionat es desenvoluparà en una sola jornada, en què els jugadors s'hauran d'enfrontar un contra un en un total de sis rondes.

El campionat seguirà el sistema de puntuació suís, en què els contrincants s'enfrontaran un contra un en sis rondes. La competició estarà regida pel reglament i el diccionari oficials de la Federació Internacional d'Scrabble en Català (FISC). L'esdeveniment començarà a un quart d'onze del matí, farà una pausa a les dues del migdia per dinar i acabarà a tres quarts de vuit del vespre.

L'activitat està organitzada pel Club d'Scrabble de Cerdanyola del Vallès i compta amb la col·laboració del Servei Local de Català de Sant Cugat, l'Ajuntament de Sant Cugat i la Federació Internacional d'Scrabble en Català. Els interessats es poden inscriure a través de l'adreça electrònica cerdanyola.scrabble@gmail.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.