ADN Platform estrena avui dues exposicions de crítica social


Temes relacionats

ADN Platform retrata els efectes de les obres artístiques reivindicatives (12/nov/13)


  • Comparteix:

Part de l'exposició 'Els marges de la fàbrica' / Foto: ADN Platform

Part de l'exposició 'Els marges de la fàbrica' / Foto: ADN Platform

La galeria ADN Platform presenta aquest dissabte les exposicions 'Els marges de la fàbrica' i 'Micro-acciones de emergencia#2'. La inauguració, que és d'entrada lliure, arrenca a les dues del migdia i inclourà una actuació musical de Nathaniel Robin Mann.

Iratxe Jaio i Klaas van Gorkum són els autors de 'Els marges de la fàbrica', una mostra que pretén documentar els efectes locals i marginals del desplaçament de les indústries manufactureres durant les últimes dècades.

La jornada també servirà per inaugurar la segona versió de 'Micro-acciones de emergencia'. En aquesta ocasió, els treballs de Sharon Hayes, Carlos Motta i Joaquín Segura presenten unes obres que tracten el desengany social i les frustracions dels ideals.

L'activitat anirà precedida per l'obertura de l'exposició 'This is not just fucking business' de Carlos Aires a la seu d'ADN Galeria a Barcelona, al carrer d'Enric Granados. En aquest cas, la mostra critica la geopolítica actual a través de peces que parlen sobre la immigració il·legal i bitllets retallats de diferents països.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.