Fila Zero celebra 25 anys d'escenaris recordant els inicis


  • Comparteix:

Alguns dels membres de Fila Zero han passat per Cugat.cat

Alguns dels membres de Fila Zero han passat per Cugat.cat

La companyia teatral Fila Zero celebra aquest mes els 25 anys de la primera representació que van portar a un escenari. Es tracta de 'Revolta de bruixes', de Josep Maria Benet i Jornet, que tornaran a representar aquest divendres al Teatre La Unió, el mateix espai que va acollir l'estrena al 1989. A més, l'associació prepara un retrobament dels seus membres per al cap de setmana vinent.

La d'aquest divendres serà la primera representació del muntatge que es tornarà a portar a l'escenari de La Unió aquest dissabte, el 31 de gener i l'1 i 2 de febrer. La celebració del quart de segle, però, també tindrà un caràcter més familiar ja que s'ha organitzat un retrobament de totes les persones que en algun moment d'aquests 25 anys han col·laborat amb l'entitat.

L'actual director de Fila Zero, Pere Royo, ha explicat que volen reviure records i experiències i que, a banda de retrobar les persones, també s'ha organitzat una exposició amb els cartells de totes les representacions que s'han fet durant aquest temps.

Pere Royo

Volem retrobar tothom que ha format part de Fila Zero. A més, mostrarem tots els cartells que hem fet per les representacions d'aquests 25 anys.


La trobada serà al Teatre la Unió el 25 de gener a partir de les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.