'El lobo de Wall Street' i 'Mandela: del mito al hombre' arriben als cinemes de la ciutat


  • Comparteix:

Fragment de 'El lobo de Wall Street' Font: Universal Pictures

Fragment de 'El lobo de Wall Street' Font: Universal Pictures

'Mandela: del mito al hombre' i 'El lobo de Wall Street', de Martin Scorsese i protagonitzada per Leonardo DiCaprio, són les estrenes d'aquest divendres. Les sales Yelmo ofereixen les dues propostes mentre que Cinesa projectarà només el film sobre el recentment desaparegut líder sud-africà.

Al biopic 'Mandela: del mito al hombre', l'actor britànic Idris Elba encarna l'expresident sud-africà en el seu viatge vital per aconseguir la fi del règim de l'apartheid i la igualtat racial al país. Basat en l'autobiografia del mateix Mandela, titulada 'Long Walk to Freedom', la pel·lícula repassa alguns dels moments més coneguts de la seva vida començant per la seva infantesa en un poblat rural fins a la seva elecció com a president del país, passant per els llargs anys d'empresonament a Robben Island.



Només a Yelmo trobem la darrera proposta de Martin Scorsese i que compta amb un repartiment de luxe encapçalat per Leonardo DiCaprio, Matthew McConaughey, Jonah Hill i Jon Favreau. Es tracta d'una història basada en fets reals del corredor de borsa novaiorquès Jordan Belfort que va aconseguir un enorme èxit a Wall Street amb operacions fraudulentes. El film retrata la cobdícia corporativa i la corrupció que van envoltar la seva carrera, amanida amb estil de vida propens a les festes desenfrenades amb abundants drogues i sexe.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.