Les veus del Cor Vivaldi emocionen el públic del Monestir


  • Comparteix:

Les 40 veus blanques del Cor Vivaldi en un moment de l'actuació

Les 40 veus blanques del Cor Vivaldi en un moment de l'actuació

El Cor Vivaldi, sota la direcció d'Òscar Boada, ha fet ressonar les seves veus blanques en el segon concert de música sacra coral organitzat per Camerata Sant Cugat. El Monestir s'ha omplert de música a cappella amb un repertori que ha comptat amb un programa variat i actual de música religiosa.

La quarantena de veus d'un dels cors europeus més reconeguts ha fet vibrar el Monestir amb un repertori íntegrament cantat a cappella. El Cor Vivaldi, que recentment ha actuat en la inauguració dels actes del Tricentenari a Lleida, ha aplegat més de 200 persones de públic al Monestir, segons l'organització.

El director del cor, Òscar Boada, ha destacat que és un programa molt bonic, però alhora difícil. Boada ha subratllat que cantar al Monestir és un repte, però que amb el programa triat es transmet una sensació de bellesa que fa que el públic quedi 'atrapat'.

Òscar Boada

Transmet dificultat, perquè cantar a cappella és molt difícil, solventar problemes. Però alhora transmet bellesa, que fa que el públic quedi atrapat des del primer compàs.


Els beneficis recaptats es destinen a Càritas. El proper concert del cicle tindrà lloc a l'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.