Joan Dausà i Blaumut ofereixen una nit especial de concerts a Sant Cugat


  • Comparteix:

Joan Dausà ha mostrat les seves arts comunicatives fent cantar i ballar el públic santcugatenc

Joan Dausà ha mostrat les seves arts comunicatives fent cantar i ballar el públic santcugatenc

El Teatre-Auditori ha gaudit aquest divendres d'una doble ració de música amb dues de les formacions que darrerament han irromput amb força a l'escena musical catalana, Joan Dausà i Blaumut. Amb temes ben diferents com 'Jo mai mai', 'Truca'm , 'Bicicletes' i 'Pa amb oli i sal', les dues bandes han demostrat ser una combinació perfecta per a una nit especial de concert que ha aconseguit exhaurir totes les entrades.



El primer a pujar dalt l'escenari ha estat Joan Dausà, que ha ofert un repertori on no han faltat clàssics del seu primer treball 'Jo mai mai' i temes de la banda sonora de la pel·lícula 'Barcelona, nit d'estiu'. Cançons tristes, melancòliques i nostàlgiques que cantades des de l'optimisme es transformen en alegria. Dausà, a més, ha interpretat algun dels temes que inclourà en el segon treball que presentarà el 4 d'abril al Teatre de Girona com 'En veu baixa'.

El cantant ha explicat a Cugat.cat que una vegada acabi el segon treball, que entrarà a gravar el mes que ve, serà quan pararà per analitzar tot el que ha viscut a nivell artístic.

Joan Dausà

Tinc la sensació que quan haguem presentat el proper treball que vindrà em tocarà parar i analitzar tot allò que he viscut.


Un altre dels últims grans fenòmens de la música en català, Blaumut, ha aparegut a l'escenari per presentar el seu disc de debut 'El turista', amb cançons que el públic ja s'ha fet seves com 'Pa amb oli i sal' i 'Bicicletes'. Però també hi han tingut cabuda temes menys habituals com 'I beg your pardon', un tema d'Espriu que la banda ha musicat; 'Coral·lí', d'Adrià Puntí, i una cançó nova, 'Previsions d'acostament'. Pel violinista de la banda, Vassil Lambrinov, l'èxit que estan vivint és del tot inesperat.

Vassil Lambrinov

Encara estem dins la gira, però no ens havíem plantejat mai tot el que estem vivint. Que duri el moment.


No és la primera vegada que les dues formacions han compartit un mateix escenari. La mateixa fórmula ha fet ballar ja el públic de la Sala Luz de Gas a Barcelona, de Tarragona i Cambrils, entre d'altres poblacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.