Recoder es compromet, ara, a posar la primera pedra del nou CPA al maig


  • Comparteix:

Recoder ha demanat a Gabriel Ruiz que no marxi fins veure el seu somni fet realitat: una nova seu.

Recoder ha demanat a Gabriel Ruiz que no marxi fins veure el seu somni fet realitat: una nova seu.

L'alcalde s'ha compromès a posar la primera pedra del nou Centro Popular Andaluz el proper mes de maig. Lluís Recoder ha fet aquest compromís durant els actes de celebració del Dia d'Andalusia després que el president del CPA, Gabriel Ruiz, ha anunciat que deixa el seu càrrec per tornar a Andalusia amb la tristesa, diu, de no veure acomplert l'objectiu de tenir una nova seu.

Recoder reitera aquest compromís un any després que, també durant el Dia d'Andalusia, assegurés que s'iniciarien les obres en el termini d'un mes, sense que finalment es duguessin a terme. Ara, Lluís Recoder, aprofita el mateix escenari i assegura que les obres del nou CPA començaran el mes de maig.
No obstant, no ha pogut concretar com se solucionarà l'escull principal que té aturades les obres, com és la petició per part dels membres de l'entitat de recuperar la inversió que al seu dia van fer per construir la seu:

Lluís Recoder

S'ha d'acabar d'acordar amb la junta, aquesta qüestió ha entorpit l'inici de les obres, ara l'important és que començaran.


Per la seva banda, el president del CPA, Gabriel Ruiz ha anunciat que marxa amb la sensació de deixar un projecte inacabat, en referència a la construcció de la nova seu de l'entitat. Davant d'aquest anunci, Recoder li ha demanat que es quedi a la ciutat fins el mes de maig, per així poder veure l'inici de les obres.

Lluís Recoder

Em comprometo a començar les obres de la nova seu del Centro Popular Andaluz abans de l'estiu, probablement el mes de maig.


Tot i que el nou president encara no està decidit, Gabriel Ruiz ha deixat anar el nom de José Gómez Santo com un dels socis més ben situats per dirigir l'entitat en els propers anys.

La celebració del Dia d'Andalusia, que coincideix en plena campanya electoral, ha comptat amb la presència de representants locals de tots els partits polítics. Els assistents han pogut gaudir del tradicional 'vi d'honor' i el dinar de germanor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.