El cicle dedicat a Mercè Diogène tanca amb les darreres creacions de l'artista


Temes relacionats

Diogène presenta la part més complicada de la seva obra amb 48 gravats (27/nov/13)

Mercè Diogène repassa la seva trajectòria en el món del tapís amb una mostra (17/jul/13)

El Museu del Monestir estrena la primera de quatre mostres de l'obra de Diogène (20/abr/13)


  • Comparteix:

Mercè Diogène ha presentat les seves darreres creacions

Mercè Diogène ha presentat les seves darreres creacions

L'artista Mercè Diogène ha definit l'exposició que tanca el cicle 'Mercè Diogène. 90 anys de creativitat' com una de les més modestes de la seva carrera. La mostra, que s'ha inaugurat aquest dijous a la sala d'exposicions de l'EMD, està formada per les seves últimes creacions.

Una cinquantena de persones han omplert la sala d'exposicions de l'EMD de Valldoreix per contemplar les darreres obres de Mercè Diogène. Un conjunt caracteritzat per pinzellades de colors vius que, segons l'artista, mostren la seva personalitat alegre i optimista.

Diogène va començar a pintar els 15 quadres al juliol, coincidint amb les primeres exposicions del cicle que reconeix la seva trajectòria pictòrica a la ciutat. El resultat ha estat una mostra que l'artista ha qualificat com 'modesta'. Diogène s'ha mostrat emocionada per exposar unes obres inèdites en el lloc on viu des de fa més de 50 anys.

Mercè Diogène

Aquesta és una exposició modesta i està formada per les meves últimes obres. Per això em fa goig que estiguin exposades a Valldoreix.


De la seva banda, el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha subratllat que és un honor per a l'EMD tancar l'exposició dels 90 anys de l'artista i ha apuntat que tenir com a veïna a Diogène és motiu d'orgull per Valldoreix.

Josep Puig

És un honor tancar el cicle de Mercè Diogène. Com a valldoreixencs agraïm comptar amb gent tan il·lustre com ella.


Puig també ha manifestat que l'EMD està oberta a acollir més exposicions sobre una artista que fou guardonada el 1998 amb la Creu de Sant Jordi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.