El Casal TorreBlanca s'omple de riures amb el George Clooney català


  • Comparteix:

Ramón Tartas, el George Clooney català, actuant al Casal TorreBlanca

Ramón Tartas, el George Clooney català, actuant al Casal TorreBlanca

L'humor s'ha apoderat aquest divendres del Casal de Joves TorreBlanca. El responsable ha estat Ramón Tartas, còmic associat a la Paramount Comedy, conegut com el George Clooney català.



Ramón Tartas és exprofessor de matemàtiques i exàrbitre, dues de les professions més reputades per la seva seriositat. El 2009 va decidir penjar el xiulet i la calculadora i es va llançar a provar coses noves. Un concurs el va dur a l'acadèmia Set d'Acció, on es va formar per ser una estrella de la comèdia.

De seguida li van atorgar un sobrenom dins del món de l'espectacle, se'l coneix com al George Clooney català. És cert que li té una retirada, però el seu encant emana d'una arma molt més punxant: l'humor negre. Tartas retrata el món que l'envolta amb cinisme i acidesa per fer passar al públic una bona estona.

Ramón Tartas

De vegades ve gent que ha perdut la feina o que té problemes per arribar a finals de mes. Ser capaç que, durant una hora, s'oblidin dels problemes i riguin és sens dubte el millor d'aquesta feina.


És natural de Massanet de la Selva, però els seus monòlegs són en castellà. Ramón Tartas és un dels monologuistes amb més projecció que han sortit de l'acadèmia Set d'Acció. Aquest divendres ha estat l'amfitrió del 'Ja era hora', la nit de comèdia que ofereix el Casal de Joves TorreBlanca el darrer divendres de cada mes.

Tartas va participar a la gira 'Las Noches de monólogos 10', compartint cartellera amb artistes com J.J. Vaquero, Toni Moog i Leo Harlem. Va gravar el seu primer monòleg el 2011 per al programa 'Central de Cómicos', de la Paramount Comedy. Actualment, prepara la seva segona participació amb el canal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.