Lluís Ribas exposarà els seus darrers treballs a Nova York


  • Comparteix:

Una de les obres exposades a Palm Beach / Foto: Lluís Ribas

Una de les obres exposades a Palm Beach / Foto: Lluís Ribas

L'artista santcugatenc Lluís Ribas portarà a Nova York una exposició amb 25 pintures on l'autor manté la seva fixació pel cos femení però li dóna un nou tractament. A finals de maig obrirà les portes aquesta mostra que recentment s'ha pogut veure a la Wally Findlay de Palm Beach a Florida.

L'artista santcugatencs tornarà a mostrar la seva feina a la ciutat de Nova York on ja ha exposat en diverses ocasions. En aquest cas, Ribas hi portarà 25 obres de mitjà i gran format on l'artista ha obert una nova línia de treball. Com ell mateix ha explicat en una entrevista a Cugat.cat, continua representant el cos de la dona però ho fa amb un fons diferent a l'habitual. Fons amb pedres permeten a l'autor jugar amb noves tonalitats de llum i reflexos.

Lluís Ribas

Em fa molta il·lusió. És un tema que he començat fa dos anys. Faig pedres, una model dins l'aigua però en un fons de pedres. M'ho estic passant molt bé.


Algunes de les peces que es podran veure a Nova York, es poden contemplar actualment a Florida. Segons Ribas, la proposta ha tingut molt bona acollida i la mostra s'ha prorrogat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.