La XCCP acollirà 43 espectacles a partir de dissabte i fins juliol


Temes relacionats

Natxo Tarrés, Alberto San Juan i Maria Coma, propostes al 'Viu la cultura de prop' ( 4/feb/14)


  • Comparteix:

43 propostes, que van de la música al teatre passant per xerrades i audiovisuals, es repartiran entre els sis equipaments culturals de la Xarxa de Centre Culturals Polivalents (XCCP) de febrer a juliol. Aquest dilluns s'ha presentat la programació de la 10a temporada d'aquesta proposta, que començarà dissabte i que fins ara ha despertat l'interès de 22.826 espectadors.

Alberto San Juan, Albert Solà i Izah són només alguns dels noms que desfilaran pel nou cartell de la XCCP. Una programació a la qual cal afegir les sessions de Jazz a la Fresca, els muntatges teatrals de Teatre Espiral, els titelles de Metromàtic Teatre, les xerrades i els documentals que, entre d'altres propostes, tindran lloc fins a l'estiu.

El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha estat l'encarregat de desgranar el programa i fer balanç d'una iniciativa que celebra la 10a edició. Fins a 22.826 persones han gaudit d'algun dels espectacles durant aquestes edicions. Això, segons Escura, mostra que s'ha aconseguit fer arribar la cultura a tots els barris del municipi i a nous públics.

Xavier Escura

Són 10 temporades d'espectacles de petit format que era necessari. L'objectiu era crear públic i portar espectacles a tots els barris.


Alguns dels artistes o conferenciants inclosos a la programació han pres la paraula durant la presentació celebrada a la Casa de Cultura per fer cinc cèntims de la seves propostes. És el cas d'Albert Solà i Joan Tres que han avançat el fil conductor de les seves actuacions que tindran lloc el 5 d'abril i el 6 març, respectivament.

Albert Solà i Joan Tres

Els 5 d'abril tindré l'oportunitat de presentar el meu nou treball 'Converses privades' amb tota la banda. / El cicle de conferències és un homenatge a Max Cahner per tot el que ha fet per la cultura.


Música

En l'apartat musical, la nova programació ofereix concerts de l'artista local Izah, que acaba de publicar un disc, de Maria Coma amb el seu nou treball i del santcugatenc Albert Solà, que dóna a conèixer les seves darreres novetats. A més, la XCCP apropa la música de Natxo Tarrés, de Gossos, i l'espectacle 'Mozart a escena' a càrrec de l'Òpera de Cambra de Sant Cugat. Al juny tindrà lloc la 3a edició del Pícnic Funk i una nou Jazz a la fresca.

Teatre

En teatre, la Xarxa de Centres Culturals Polivalents aposta per l'espectacle del Grup de Teatre Espiral 'Taula rodona' amb dues funcions, 'Improshow.cat' de la companyia Planet Impro i l''Autorretrato de un joven capitalista español' protagonitzat per Alberto San Juan.

Públic familiar

La Xarxa també ofereix espectacles per als més petits, com 'Bombolles de paper' de la companyia Múcab Dans, 'Me'n vaig de viatge' amb Paula Polida i 'Ton i Guida a la caseta de sucre' de la companyia Metromàtic Teatre.

Altres propostes

A aquestes propostes culturals se suma el documental del mes, els directes al casal, les nits d'humor i diverses conferències al Xalet Negre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.