Una comissió mixta obre el camí del futur consorci públic-privat per salvar La Unió


Temes relacionats

La Unió, salvada: el ple aprova la futura creació del consorci públic-privat (17/des/13)

El consorci públic-privat entre La Unió i l'Ajuntament s'engegarà després de l'estiu (11/des/13)

Els socis de La Unió, a favor del consorci amb l'Ajuntament per salvar l'entitat (30/nov/13)

L'Ajuntament i La Unió pacten crear un consorci públic-privat per salvar l'entitat (22/nov/13)


  • Comparteix:

Moment de la reunió, aquest dimecres

Moment de la reunió, aquest dimecres

El consorci públic-privat entre l'Ajuntament i La Unió, per rescatar econòmicament l'entitat, està més a prop amb la constitució aquest dimecres de la comissió mixta que gestionarà la institució a l'espera de crear el consorci després de l'estiu. El regidor de Cultura presideix aquest òrgan format per tres representants del consistori i tres més de La Unió.

Tal com preveu el conveni signat entre les dues parts el desembre passat, aquest dimecres s'han donat pas a la comissió mixta que gestionarà tècnicament La Unió mentre no es crea el consorci públic-privat.

El regidor de Cultura, Xavier Escura, presideix la comissió, representada a parts iguals per membres del consistori i l'entitat. Per part de l’Ajuntament, l'òrgan compta amb el director de Serveis a les Persones, Xavier Fornells; el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, i el cap de Cultura, Jordi Gonzàlez, mentre que per La Unió hi tenen presència el president de la comissió gestora, David Pujol, i els membres de la junta, Roger Casadellà i Santiago Salido.

La comissió mixta estudiarà la creació del futur consorci i redactarà una proposta d’estatuts. També coordinarà el calendari d’ús de la programació corresponent a l’Ajuntament i La Unió fins l'arribada del consorci, proposarà mesures per millorar el rendiment públic i social dels espais i avaluarà el grau de compliment dels compromisos.

Tant la comissió com el consorci posterior han d'acordar com integrar el teatre, la Sala Clavé i altres espais dins la xarxa pública d'equipaments culturals, tot mantenint la titularitat privada.

La comissió mixta farà el control i seguiment del pla financer en el marc del pla estratègic de viabilitat fins l'entrada en funcionament del consorci.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.