La Canals Galeria d'Art apropa les pintures de l'artista Alina Granados


  • Comparteix:

Alguna de les obres de la gallega Alina Granados / Foto: Canals Galeria d'Art

Alguna de les obres de la gallega Alina Granados / Foto: Canals Galeria d'Art

L'artista gallega Alina Granados porta aquest dissabte les seves obres a la Canals Galeria d'Art a partir de dos quarts de vuit del vespre. La mostra, amb el títol 'Diario de navegación', és la primera de la pintora a Catalunya i on destaca la força de la natura.

Per primera vegada la pintora Alina Granados exposa de manera individual a Catalunya. L'artista treballa la seva obra sense pinzells perquè afirma que són 'un obstacle per a la meva forma de pintar'. L'artista ha explicat a Cugat.cat que aquesta manera de fer, amb els dits i les mans, li permet trencar els límits i expressar més força en les seves obres.

Alina Granados

El que expresso és la llibertat amb valors. Quan pinto amb les mans no tinc límits, i l'absència de límits és important.


Per aquesta primera mostra individual a Catalunya, Granados presenta 15 pintures, algunes de gran format, on la força de la natura canvia enèrgicament, tal com ho fa el paisatge de la seva terra natal. L'artista vol transmetre el mar com l'origen dels éssers humans.

L'exposició es podrà visitar al carrer de la Creu fins al 30 de març. La seva obra també s'ha exposat a la Galerie Riedmiller en Thal i a l'Antonierhause Museum de Memmingen d'Alemanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.