Els nusos femenins, protagonistes de l'exposició de Jaume Carbonell a la Canals


  • Comparteix:

Els quadres figuratius de Jaume Carbonell es poden visitar a la galeria Canals fins a finals del mes de març. L'exposició, que compta amb una dotzena de pintures, és una selecció de l'útlima producció de l'artista en què hi predominen els nus femenins.

Després de recollir diversos guardons a la ciutat italiana de Florència, Jaume Carbonell aterra a Sant Cugat per presentar els quadres que ha fet en els útlims dos anys. L'exposició consta d'un recull de pintures que tenen la figura, el paisatge i el bodegó com a principals protagonistes.

El lirisme expressiu continua sent la tònica habitual d'aquest artista, que ha fet nombroses exposicions a l'estranger. Jaume Carbonell ha dit que la seva producció recent mostra alguns canvis en relació a la seva trajectòria:

Jaume Carbonell

Són obres dels últims dos anys, amb una clara evolució en l'estil


Sense cap tipus de pretensió o anècdota, Jaume Carbonell ha creat una producció on els nus femenins cobren especial importància. El pintor ha recollit amb les següents paraules la seva font d'inspiració:

Jaume Carbonell

La meva inspiració no és del dia a dia


L'exposició de Jaume Carbonell a la galeria Canals es pot visitar fins al 31 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.