L'òpera 'Così FUN tutte' es representa avui al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Moment de la representació / Foto: Teatre-Auditori

Moment de la representació / Foto: Teatre-Auditori

L'òpera còmica 'Così FUN tutte' es pot veure aquest dissabte a les nou del vespre al Teatre-Auditori sota la direcció de la dramaturga Carol López. Música de Mozart i llibret de Da Ponte són els ingredients d'aquest muntatge que prèviament, a les set del vespre, comptarà amb la seva edició del 'Parlem de...'.

'Così FUN tutte' és una història divertida que explica la relació de dues germanes i els seus enamorats. Serà la segona vegada que es representa a l'escenari santcugatenc. Abans de la funció es podrà conèixer més detalls del muntatge gràcies a l'activitat 'Parlem de...' que, de la mà d'Eduard Jener i Anna Llopart, aprofundirà en aquesta coneguda obra.

El 'Parlem de...' serà a les set del vespre al Cafè Auditori. Dues hores més tard, a les nou, s'apujarà el teló per oferir la representació de l'òpera. La funció té un preu de 16 euros per al públic general.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.