'Nebraska' i 'La LEGO pel·lícula' són les estrenes de cinema d'aquesta setmana


  • Comparteix:

Lego arriba en català a Sant Cugat / Foto: Fragment del cartell oficial

Lego arriba en català a Sant Cugat / Foto: Fragment del cartell oficial

El film 'Nebraska' del director guanyador de l'Oscar per 'Entre Copas' i 'Los Descendientes', Alexander Payne, i 'La Lego Pel·lícula', que arriba doblada al català a Cinesa, són les estrenes principals d'aquest divendres als dos cinemes de la ciutat.

La cinta 'Nebraska' porta a la pantalla la història de Woody Grant, un home gran que s'ha convertit en milionari. La recerca del premi obligarà el seu fill a acompanya-lo en un viatge on els dos s'uniran després d'anys sense tenir-ne relació. Però Grant haurà de fer front a la realitat i als seus veïns quan descobreixi que no hi ha cap premi.



Actors com Liam Neeson i Morgan Freeman donen veu als personatge de 'La Lego Pel·lícula', que mostra l'aventura d'Emmet. La joguina es veurà identificada per equivocació amb una persona que té la clau per salvar el món i es viurà una aventura amb l'ajuda de personatges com Batman i els jugadors de l'NBA. El film s'estrena a Cinesa en català.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.