'Marta, la dona' porta música i poesia a El Siglo


  • Comparteix:

Cartell de la proposta / Foto:Facebook 'Marta, la dona'

Cartell de la proposta / Foto:Facebook 'Marta, la dona'

Música i poesia es combinen aquest dissabte a la sala El Siglo amb la representació de 'Marta, la dona' a les nou del vespre. És un espectacle que compta amb la interpretació de Sònia Guimerà i Joan S. Alós, que posaran veu a poesies de Miquel Martí i Pol i del mateix Alós, entre d'altres.

La proposta compta amb música original especialment creada per a l'espectacle i, a banda de poesies, també comptarà amb peces de Cole Porter i Liza Minelli, entre d'altres. La santcugatenca Sònia Guimerà posarà la veu en aquestes cançons. En una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons- Matins en xarxa' de Cugat.cat (91.5FM), Guimerà ha explicat que és un espectacle dedicat a la dona i a l'amor.

Sònia Guimerà

És un homentage a la dona i a l'enamorament des de diferents facetes i èpoques de la vida. Mostrem el punt de vista de la dona i de l'home.


L'espectacle començarà a les nou del vespre a la sala santcugatenca i l'entrada és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.