El foc i el vent es fusionen en una mostra d'Evelí Adam a Pou d'Art


Temes relacionats

L'experimentació d'Evelí Adam es pot descobrir avui a Pou d'Art ( 8/feb/14)


  • Comparteix:

Una obra de l'exposició d'Evelí Adam

Una obra de l'exposició d'Evelí Adam

El foc i el vent són els protagonistes de la nova exposició del pintor Evelí Adam, que s'ha inaugurat aquesta dissabte a la galeria Pou d'Art. Sota el títol 'La força de la natura', la mostra busca l'impacte de l'espectador a través de la incorporació de volums i relleus en els més de 30 quadres que exposa l'artista.

'La força de la natura' busca noves textures i volums mitjançant objectes de fusta reciclats i la particular tècnica de l'artista. L'autor, Evelí Adam, ha precisat que la fusta és l'element principal de les seves obres i ha explicat que la mostra desperta la curiositat dels més petits.

Evelí Adam

A les últimes inauguracions que he fet amb obres amb fusta, els nens se'n van ràpid a observar aquestes textures diferents. Per mi això és molt important, perquè els transmeto una sensació original.


L'exposició consta de dues col·leccions elaborades amb la mateixa tècnica. La primera, inspirada en el paisatge del Canyó del Colorado, juga amb l'efecte de l'erosió del vent a la sorra i a la terra. En canvi, a la segona, l'artista treballa la natura 'en la seva màxima expressió' gràcies als seus viatges a l'Àfrica i a les illes Canàries. L'exposició es podrà visitar fins al 12 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.