La gent riu igual però depèn menys dels objectes, segons Tortell Poltrona


Temes relacionats

Tortell Poltrona omple ASDI de rialles (17/des/10)

Tortell Poltrona: 'Sense connexió amb el públic, no hi ha espectacle' (13/des/10)

Poltrona ha reivindicat la poètica del riure amb un repàs dels seus millors moments (14/mar/10)


  • Comparteix:

Tortell Poltrona ha afirmat que la crisi no ha afectat la manera de riure però sí que ha servit per dependre menys de les coses materials. A través del seu alter ego, Jaume Mateu, que ha rebut el Premi Nacional de Circ, ha repassat la seva trajectòria artística aquest dilluns davant de més un centenar de socis de l'Aula d'Extensió Universitària (AEU) al Sant Cugat Trade Center.

El riure com a manera de ser i viure. Així viu Tortell Poltrona el seu dia a dia, somiant com un pallasso i despertant-se com Jaume Mateu, entrecreuant personalitats, tal com ha explicat Poltrona. El 'clown' ha destacat que la crisi no ha afectat el riure de les persones però sí ha ensenyat a dependre menys dels objectes i a passar amb menys.

Tortell Poltrona

Aquí estem molt aferrats a les coses que tenim, que consumim. El fet que tinguem més coses no ens fa més feliços, tenim tantes coses que ens perdem en aquest excés.


A més, Poltrona, que ha rebut recentment el Premi Nacional de Circ, ha agraït aquest reconeixement i assegura que el fa 'parlar més fort'.

Tortell Poltrona

Representa un reconeixement, fer més coses, pujar l'autoestima i parlar més alt. També estic agraït al jurat i molt content.


La trobada, organitzada per l'Aula d'Extensió Universitària i moderada pel crític cultural Eduard Jener, ha aplegat més d'un centenar de persones al Sant Cugat Trade Center.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.