Marigot mostra el millor de la seva obra a el Mesón Cultura


  • Comparteix:

L'artista Miragot exposa més de cinquanta quadres al Mesón Cultura, que acollirà la producció d'aquest singular artista fins a finals de mes. A través d'aquesta mostra, l'artista vol fer una crida al conjunt de pintors de Sant Cugat que treballen en l'anonimat perquè presentin les seves creacions, tal i com ha fet ell.

Miragot és l'exemple d'artista que surt a la llum després d'anys acumulant quadres a casa seva. De la mà del Mesón Cultura, aquest pintor ha escampat la seva obra per les parets del conegut restaurant de la plaça Octavià amb l'objectiu de promocionar-se i fer-se un lloc dins el panorama plàstic actual.

Tot i que només fa 3 anys que es dedica professionalment a la pintura, Miragot està convençut que calen més incentius perquè els artistes desconeguts presentin al públic les seves creacions. Per aquest motiu, Miragot diu que idees com les de Mesón Cultura són imprescindibles:

Miragot

Està molt bé que algú es preocupi per les obres d'artistes que ningú coneix


El pròxim treball de Miragot serà al mes d'abril a Pou d'Art, on de la mà de Firart, participarà en una presa d'apunts amb model. Els treballs realitzats, in situ, se subhastaran gratuïtament entre els assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.