El film 'Ignasi M.' s'estrena avui a Sant Cugat sense Ventura Pons


  • Comparteix:

Fotograma del documental 'Ignasi M.'

Fotograma del documental 'Ignasi M.'

El film 'Ignasi M.' de Ventura Pons s'ha estrenat a Cinesa, finalment sense la presència del seu director, Ventura Pons, que està hospitalitzat a causa d'una accident aquest dimecres, segons ha confirmat la distribuidora del film a Cugat.cat. L'estat del cineasta no és greu. El protagonista de la pel·lícula, el florestà Ignasi Millet, presentarà el documental en el col·loqui posterior a dos quarts de deu de la nit. El film es podrà tornar a veure divendres.

'Ignasi M.' és un documental sobre un museòleg florestà a qui la vida li anava bé fins que l'arribada de la crisi fa tancar la seva empresa. Seropositiu, gai i amb un pare que ha intentat suïcidar-se, l'audiovisual mostra la valentia, sinceritat i humor del protagonista per tirar endavant malgrat les dificultats.

El director de l'obra, Ventura Pons, ha explicat en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons-Matins en Xarxa' de Cugat.cat que ha estat molt fidel en presentar la figura de l'Ignasi.

Ventura Pons

La gràcia de la pel·lícula és que l'Ignasi és així. He intentat explicar l'Ignasi de la manera més sincera i planera. No em puc inventar un Ignasi que no existeix.


L'última pel·lícula del cineasta Ventura Pons s'ha gravat en localitzacions de Sant Cugat i la Floresta. A més, el film també s'ubica en espais de Barcelona, Badalona, Montserrat, Torrelles i Vallirana.

Inicialment estava previst que Ventura Pons acompanyés Millet en l'acte de presentació de la pel·lícula, però un accident aquest dimecres li ha impedit l'assistència. La distribuidora del film ha confirmat a Cugat.cat que el cineasta ha xocat amb la seva bicicleta a Barcelona. Pons, de 69 anys, està hospitalitzat però el seu estat no és greu.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.