El creador d'Ot el Bruixot atrau els més petits al món del còmic


  • Comparteix:

L'autor i dibuixant d'Ot el Bruixot, Josep Lluís Martínez i Picañol, ha endinsat aquest dissabte els més petits en el món del còmic i de la seva professió. A través d'un taller, els participants han conegut les experiències de Picanyol, la trajectòria del seu personatge i els principals consells per aproximar-se a la creació de còmics.

La Casa de Cultura de Sant Cugat del Vallès s'ha omplert aquest dissabte per conèixer totes les anècdotes del popular personatge Ot el Bruixot i del seu creador, Picanyol.

Els més petits no han perdut ni un detall de les explicacions de l'il·lustrador, que els ha premiat amb els seus dibuixos i consells per ser també creadors de personatges.

D'aquesta manera, els participants s'han endinsat al món del còmic, que segons Picanyol és una bona manera per aproximar els més petits a la lectura.

Picanyol

La fantasia, les aventures, les històries. Tot això es introduir el nen en la narrativa. Crec que un nen que llegeix còmics pot ser un bon lector de llibres.


Una visió compartida per l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha destacat com a través del còmic els infants poden expressar les seves idees.

Mercè Conesa

A través del còmic no només hi ha la part del dibuix, sinó també d'expressió d'idees. Tenim una activitat infantil en una ciutat que prioritza els infants.


'Ot el Bruixot' compta amb més de 40 anys de trajectòria. La seva primera aparició va ser el 1971 a la popular revista Cavall Fort.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.