La Unió no acollirà espectacles el 2014 a causa de les obres de reforma


Temes relacionats

Fila Zero representa 'Revolta de bruixes' al Casal de Mira-sol (14/feb/14)

El Ball de Carnaval se celebrarà al vestíbul del Teatre-Auditori (13/feb/14)

El Teatre la Unió reubica les propostes de febrer per problemes de seguretat ( 3/feb/14)


  • Comparteix:

Una mostra de teatre dels tallers de Sílvia Servan

Una mostra de teatre dels tallers de Sílvia Servan

La Unió no acollirà espectacles aquest 2014 a causa de les obres de reforma integral que requereix l'espai, segons ha avançat a Cugat.cat el president de la junta gestora, David Pujol. L'entitat acollirà en breu una intervenció puntual per millorar la seguretat que implica apuntalar l'escenari, canviar les portes d'emergència i millorar la senyalització de sortida. Fins a nou avís, la programació estable es traslladarà a equipaments municipals, tal com s'ha fet darrerament.

Fa dues setmanes La Unió anunciava la reubicació a equipaments municipals de les activitats amb públic perquè l'espai no reunia els requisits mínims de seguretat. Els informes tècnics de l'àrea de Territori encarregats per l'Ajuntament han confirmat aquestes deficiències, segons ha explicat a Cugat.cat el president de la junta de l'entitat i membre de la comissió mixta que gestiona ara La Unió, David Pujol.

La Unió està pendent que en el termini d'una setmana pugui acollir una intervenció puntual per resoldre aquestes mancances. Unes deficiències que, principalment, consistiran a apuntalar l'escenari, millorar la senyalització de sortida i la substitució de les portes de seguretat.

La comissió mixta, formada per membres de La Unió i l'Ajuntament, ha acordat que l'espai pot mantenir l'activitat interna de gestió i dels socis. El que no es podrà desenvolupar aquest any, segons Pujol, són els espectacles de la programació estable, els que comporten concurrència de públic.

Aquests espectacles, fins a nou avís, continuaran fent-se, explica Pujol, en equipaments municipals ja que La Unió té pendent acollir obres de reforma integral de l'espai per condicionar-lo totalment en termes mediambientals i de seguretat.

David Pujol

Fins que no fem una reforma integral no podrem reprendre la programació estable. Perquè els treballs que permeten aquests espectacles no eren una obra menor.


Amb relació a les obres puntuals de seguretat, aquestes han de finalitzar abans del primer de març. Uns treballs que es finançaran amb la partida anual de 400.000 euros que va consignar l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.