'Fama' presenta a Sant Cugat els 27 actors que donaran vida als personatges del famós musical


  • Comparteix:

'Fama' s'estrena al Teatre Tívoli el 27 d'abril.

'Fama' s'estrena al Teatre Tívoli el 27 d'abril.

El musical 'FAMA' ha presentat a Sant Cugat els 27 actors i ballarins que finalment donaran vida als personatges d'aquest muntatge basat en la coneguda escola de Nova York. El Centre Cultural participa en el muntatge escènic d'aquest musical que veurà la llum el 27 d'abril al Teatre Tívoli de Barcelona i arribarà, posteriorment, pels volts de la tardor, a Sant Cugat.

La selecció del joves s'ha fet entre els més de 700 aspirants que s'han presentat al càsting. De tota manera han estat més de 1.200, les sol·licituds per participar en alguna de les audicions fetes del des 7 de gener.

De moment, els 27 seleccionats per interpretar algun dels estudiants de la famosa escola de Belles Arts, porten només 10 dies d'assajos. Segons la co-directora del muntatge, Coco Comín, aquests dies de presa de contacte entre els actors ha permès comprovar l'encert del càsting que sap, diu, conjuminar l'inexperiència i joventut que exigeix el paper i la perfecció tècnica necessària per poder-lo damunt l'escena:

Coco Comín

Hem trobat l'equilibri perfecte entre la inexperiència d'alguns actors i altres ja consolidats. Ho hem vist en els 10 dies d'assajos.


'Fama', que s'estrena el 27 d'abril al Tívoli, explica quatre anys de la vida dels estudiants de l'Escola Superior d'Arts de Nova York que intenten obrir-se pas en el món de l'espectacle. Es tracta d'una combinació de música i ball on, segons el director musical, Oleguer Alguersuari, a diferència d'altres musicals, aquí, el text està al servei de la coreografia:

Oleguer Alguersuari

Musicalment té tots els ingredients. Aquí el text està al servei de la música i la coreografia.


Pel que fa a les peces musicals, Alguersuari ha destacat el virtuosisme necessari per interpretar cada una de les cançons que acampanyen les coreografies:

Oleguer Alguersuari

Musicalment és d'una gran dificultat tècnica. És molt complicat i necessita de gran dosis de perfecció.


Per la seva banda, la tinent d'alcalde de Serveis Personals Àngels Solé, s'ha mostrat orgulla que el Centre Cultural pugui participar en un muntatge d'aquestes característiques. Solé ha anunciat que 'Fama', que només es podrà portar a teatres de grans dimensions, arribarà a la tardor a Sant Cugat.

El musical, que ja va ser posat en escena la temporada 2002-03 per la Companyia de Teatre del Sol de Sabadell, és una coproducció del Grup Balañá, el propi Grup de Teatre del Sol de Sabadell i Coco Comín Creacions Teatrals.
La presentació ha acabat amb la interpretació de la primera de les peces musicals a càrrec del grup d'actors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.