L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat proposa un homenatge a Piazzolla


  • Comparteix:

Nausica Berni i Josep Maria Barraft / Foto: Orquestra Simfònica Sant Cugat

Nausica Berni i Josep Maria Barraft / Foto: Orquestra Simfònica Sant Cugat

El duet de violí i guitarra B&B, format per Nausica Berni i Josep Maria Barraft, interpretarà aquest diumenge un concert d'homenatge al compositor argentí Ástor Piazzolla. És una proposta de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat que tindrà lloc a l'Aula Magna del Conservatori Municipal de Música Vistòria dels Àngels a les dotze del migdia.

Piazzolla és considerat un renovador del tango per fusionar les seves composicions amb el jazz i per introduir noves instrumentacions i textures musicals. Ara, l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat vol recordar la seva figura amb un homenatge a càrrec de la violinista Nausica Berni i el guitarrista Josep Maria Barraft, integrants de B&B.

El recital inclourà peces d'altres autors que van inspirar el treball de Piazzolla com Jaime M. Zenamon, Máximo Diego Pujol, Joan Albert Amargós i Fernando C. Tavolaro.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.